Solicitarea ochilor la calculator, televizor, telefoane mobile, gadgeturi și lumină artificială, au efecte negative pe termen lung asupra vederii, atât a adulților, cât mai ales a copiilor. Din acest motiv, Centrul de Optică Medicală Otopeni, impreună cu partenerii și sponsorii săi, cu ajutorul Liceului Teoretic „Ioan Petruș” și cu sprijinul Primăriei Orașului Otopeni, au început în această lună Campania de Informare „Ai grijă de ochii tăi!”.
Această Campanie își propune să informeze atât părinții, cât și copiii, că neglijarea protecției ochilor, lipsa controlului periodic la optometrist și amânarea corectării problemelor apărute la nivel ocular, pot duce chiar la pierderea vederii în unele cazuri.
Pe lângă informare, Centrul de Optică Medicală Otopeni, împreună cu partenerii săi, au reușit obținerea unor sponsorizări din care toți tinerii până în 18 ani să beneficieze de lentile de protecție pentru calculator cu antireflex GRATUITE.
Aceștia se vor prezenta la Centrul de Optică Medicală Otopeni din strada Polonă nr. 1, sau se vor programa la telefon 021 350 43 25 / 0723179292 și vor beneficia de consultație gratuită și o pereche de lentile din sticlă organică cu antireflex gratuită.

“Ai grijă de ochii tăi!”

Campanie susținută de Centrul de Optică Medicală Otopeni, cu sprijinul Primăriei orașului Otopeni.

Alice Aslan

Orasul