Locuiesc în zona Odăi și aș vrea să știu când vor demara lucrările pentru apă și canalizare în zona noastră.
Vă semnalez faptul că în prezent mulți locuitori din această zonă își golesc fosele în canalizarea pluvială poluând întreaga zonă.
Această problemă ne preocupă pe toți. Vă mulțumesc anticipat.

 

Vă aducem la cunoștință faptul că lucrările la stația de epuarare din cartierul Ferme sunt în derulare, până la momentul actual realizându-se infrastructura (chesonul) în care vor fi instalate utilajele. Acestea se află deja în organizarea de șantier, în custodia constructorului, urmând a fi instalate până la sfârșitul anului 2015. De asemenea, tot până la acest termen se vor finaliza și lucrările pe restul străzilor din cartierul Ferme, care se află în diferite stadii de execuție.

În data de 16 martie 2015 au început lucrările de introducere a rețelelor edilitare și de modernizare a infrastructurii rutiere în cartierul Odăi pe străzile 1 Mai, Marin Sorescu, Grigore Alexandrescu. În același timp au fost demarate lucrările organizării de șantier pentru stația de epurare, gospodăria de apă care va deservi întregul cartier. Aceste lucrări precum și introducerea rețelelor edilitare și modernizarea infrastructurii rutiere pe restul străzilor din cartier, se vor finaliza în anul 2017.

De asemenea în programul anual al achizițiilor publice pe anul 2015 este propus un proiect pentru realizarea unui pod rutier ce va fluidiza traficul la intersecția străzilor 1 Mai, Viilor, Ion Creangă, Matei Basarab. Această lucrare se va finaliza în anul 2016.

Orasul