Primăria oraşului Otopeni a acordat premiul de fidelitate familiei Ivan în data de 6.03.2015, și familiilor Nicolae și Toader în data de 13.03.2015, pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.
Diploma și placheta de onoare, împreună cu un premiu în valoare de 5 mii lei, au fost acordate într-un cadru festiv de primarul orașului Otopeni, în semn de recunoaștere și apreciere.
În continuare vă prezentăm câteva impresii.

 

IVANSuntem Familia Ivan, Constantin și Elena, mândri cetățeni ai orașului Otopeni.
Ne-am cunoscut și căsătorit în anul 1965, căsătoria efectuându-se chiar în Primăria orașului Otopeni, deoarece satul Dimieni, în care locuiam, aparținea de Otopeni. Acolo am făcut și crescut 3 copii: Nela (48 ani), Costel (46 ani) și Viorel (38 ani), până în anul 1988 când tot satul a fost demolat și locuitorii mutați în Otopeni.
Eu am lucrat la Institutul Meteorologic din 1966, iar soția mea la TAROM până am ieșit la pensie, după care am crescut cei 4 nepoți: Florin (24 ani), Cătălin (19 ani), Andreea (16 ani) și Ștefan (15 ani).
În final vrem să mulțumim domnului primar Silviu Constantin Gheorghe și tuturor angajaților primăriei pentru această bucurie pe care ne-au făcut-o și pentru tot ce au făcut pentru acest oraș, cel mai frumos și curat din țară, cinste și onoare dumneavoastră!

 

NICOLAEFamilia Nicolae Ion și Dumitra (Tita)
Ne-am cunoscut în Corbeanca, la Balul care se organiza pe vremea aceea. Timp de un an ne-am cunoscut mai bine, apoi ne-am hotărât să ne căsătorim. Așadar, în anul 1964, am fost cerută de soție la părinții mei, căci pe vremea aceea era cu voia părinților. Am intrat într-o familie de rând compusă din șase copii, patru fete și doi băieți, o familie simplă ca și familia mea de altfel. Locuiau pe strada Lacul Ursului și li se spunea Vasile a lui Cîțu. După o vreme am hotărât să ne mărim și noi familia, astfel am dat naștere la patru copii frumoși, trei fete și un băiat.

 

TOADERFamilia Toader Traian și Maria
M-am născut în data de 12 august 1939. Am crescut la orfelinat până la vârsta de 18 ani, deoarece tatăl meu a plecat pe front și nu s-a mai întors, iar mama a fost bombardată acasă în timpul războiului, când aveam frageda vârstă de 8 luni.
În 1963 am cunoscut-o pe Maria (Jana) în Siliștea Snagov, ce avea ulterior să îmi devină soție. După doar o lună am luat hotărârea de a ne muta împreună în orașul Otopeni, unde locuim și în prezent.

Orasul