trofeuFestivalul regional al preșcolarilor „Zâmbetul copilăriei” a ajuns la ediția a-XII-a. Organizat de Inspectoratul Școlar al județului Ilfov, în perteneriat cu Direcția Județeană de Cultură Ilfov și primăriile din câteva localități ilfovene în frunte cu Primăria orașului Otopeni, a fost coordonat de inspector-profesor Ciobanu Anișoara, împreună cu doamnele director de la Grădinițele Nr. 1 și 2 din Otopeni.

După o selecție foarte riguroasă făcută de un juriu exigent, copiii de la Grădinița Nr. 2 - Otopeni (Grupa mijlocie îndrumătoare: Furingă Ionela și Boroghină Filica) a obținut marele premiu „Trofeul Festivalului - Dansul Pinguinilor”. Munca celor mici a mai fost recompensată și cu două premii I și un premiu special, obținute de:
„Micii egipteni” (îndrumători - Manea Ana, Sturzu Carmen, Sandu Rada;
„Chaplin și iubita lui” (îndrumători - Sturzu Carmen și Moneanu Minodora);
„Puișorii moțați” (îndrumători - Boșomoiu Cătălina, Sturzu Carmen și Mocanu Geanina).

A fost un spectacol deosebit, pentru care copiii grădiniței noastre au muncit foarte mult, în urmă rămânând sentimente pozitive și optimiste că Otopeniul se poate mândri cu educatori buni și cu copii care iubesc muzica și dansul.

Felicitări doamnelor educatoare implicate și tuturor copiilor! Mulțumirile noastre se îndreaptă și către părinții copiilor care ne-au susținut și -nu în ultimul rând- către Consiliul Local al orașului Otopeni în frunte cu domnul primar Gheorghe Silviu Constantin, căruia nu-i sunt indiferente niciodată nevoile și dorințele copiilor.

Vă mulțumim!

Director: Prof. Ion Silvia

Orasul