START SPRE VIITOR

Anul fotbalistic 2012 a fost unul bun, către foarte bun pentru echipa noastră. Aducerea unui antrenor ambițios, Viorel Ion și formarea unui lot competitiv au împins formația din Otopeni în lupta pentru promovare alături de Sportul Studențesc, CF Brăila, Delta Tulcea, FC Botoșani și Săgeata Năvodari. În pofida problemelor de tot felul și inclusiv a unor arbitraje potrivnice, CS Otopeni a încheiat turul de campionat pe poziția a treia, la numai trei puncte de locul ocupat de lider.
Data de 14 ianuarie a însemnat și reunirea ilfovenilor pentru pregătirea returului. Elevii pregătiți de Viorel Ion s-au prezentat la baza sportivă din Otopeni pentru prima ședință de pregătire din noul an. La reunire au fost prezenți Bucuroiu, Pânzaru (portari), Dumitrescu, Antoche, M.Dumitru, Vătavu, Vlaicu, Răvoiu, C.Marin (apărători), Ghiță, G.Ion, Bardu, Dedu, Pană, Marcu, Otvoș, Roman (mijlocași), Pârvu, Bucă, Pălimaru, S.Radu (atacanți).
CS Otopeni s-a despărțit din diferite motive în această iarnă de Oltean, B. Dumitru, Manea, Panait, Neagoie, V. Alexandru, Stroie și Iliescu. Clubul nostru le mulțumește acestor jucători pentru serviciile aduse echipei de-a lungul timpului.
Până la startul returului care va avea loc pe data de 9 martie, lotul Otopeniului va susține două stagii de pregătire. Primul se va desfășura în perioada 21 ianuarie-28 ianuarie și va fi bazat pe readaptarea la efort, iar cel de-al doilea, care va vaea loc între 30 ianuarie și 19 februarie, va fi dedicat partidelor amicale.

Text: Lucian Ionescu

Sport, sanatate

Reclama_Otoprint