Șahul rămâne în top

DSC05888În urmă cu câteva luni salutam împreună extraordinara performanță obținută de către șahiștii CS Otopeni care au reușit să promoveze echipa noastră în Superliga României. Dacă ne imaginam atunci că acela era un capăt de drum, iată că ne-am înșelat. Pentru că, la Campionatele Naționale de Șah rezervate copiiilor desfășurate la Călimănești între 1 și 11 aprilie, tinerii noștri șahiști au obținut rezultate de excepție. Dând Cezarului ce-i al Cezarului trebuie să menționăm performanțele tuturor otopenarilor:
Andreea Briana Stanciu, participantă la categoria fete 14 ani a obținut titlul de campioană națională la șah rapid și a devenit vicecampioană națională la șah practic!
Claudiu Daniel Vasile, participant la categoria băieți 18 ani, a obținut titlul de campion național la șah blitz și a devenit vicecampion național la șah practic cucerind și locul 4 la șah rapid!
Răzvan Dicu, participant la categoria băieți 18 ani, a obținut titlul de campion național la șah rapid, locul 3 la șah blitz și locul 6 la șah practic!
Alexandru Pop, participant la categoria băieți 20 ani, a obținut titlul de campion național la șah dezlegări și vicecampion național la șah practic!
Roxana Firaru, participantă la categoria fete 18 ani, a obținut locul 5 la șah practic!
Cei care au reușit aceste performanțe sunt Andreea Briana Stanciu, Claudiu Daniel Vasile, Răzvan Dicu, Alexandru Pop, Roxana Firaru, Robert Stancu, Bogdan Mamele, Maria Mihai și Ileana Mihai, coordonați de Gheorghe Petcu și de antrenorii Cristian Palamar și Filip Matei.

ANUNȚ

Clubul Sportiv Otopeni organizează selecție pentru secția de șah.
Cei interesați sunt rugați să ne contacteze la numerele de telefon:
0788 403 823 / 0741 021 978 / 0740 383 765


Text: Lucian Ionescu

Sport, sanatate

Reclama_Otoprint