RPS 0563Ziua Internațională a Tineretului, sărbătorită pe 8 mai, a fost una specială pentru Orașul nostru. Într-un moment în care sportul nu mai reprezintă o atracție pentru copii și tineri, iar în școli este tratat cu superficialitate, Otopeniul a încercat să redea mișcării sportive locul pe care îl merită.
Primăria Orașului Otopeni și Clubul Sportiv Otopeni, împreună cu reprezentanți ai Ministerului Tineretului și Sportului și ai Direcției de Tineret și Sport Județul Ilfov au organizat o manifestare de mare amploare menită să atragă copiii către mișcarea sportivă și care s-a dorit a fi o propagandă adusă sportului în general.
Astfel, între orele 10.30 și 23.00, platoul din fața Primăriei Orașului Otopeni și curtea Liceului “Ioan Petruș” au găzduit întreceri de street-ball și fotbal-tenis. La strartul competiției s-au adunat 32 de echipe de street-ball și 12 echipe de fotbal-tenis.


Înaintea începerii concursurilor, cei prezenți au asistat la o partidă de touch-rugby susținută între echipele de copii de la cluburile CSS Buftea și CS Dinamo. Mai mult, în pauzele dintre meciuri au avut loc spectaculoase demonstrații de slam-dunk susținute chiar de către participanții la emisiunea de succes “Românii au talent.”
Organizarea a fost ireproșabilă și nu ar fi fost posibilă fără sprijinul doamnelor Victorița Matei și Cornelia Petcu și a domnilor Cătălin Voiculescu, Vlad Jișcanu, Cătălin Nazicu, Alexandru Văsâi, Alexandru Stanciu, Gabriel Triculescu și Marius Dima.
Căștigătorii competițiilor de street-ball și fotbal-tenis:


BAIETI
CATEGORIA sub 12 ani
1. FOUR BOYS
2. PRO INGENIO
3. FRIENDS

CATEGORIA 13-15 ani
1. BIZONII
2. WEST SIDE BALLERS
3. PRO INGENIO

CATEGORIA 16-19 ani
1. CEI TREI PATRU
2. BESTIALII
3. WICRED SICK

CATEGORIA 20 ani
1. NOI
2. FRATII BERI
3. AIR BALL


FETE
1. THE HATERS
2. POWER PUFF
3. SURORILE

FOTBAL TENIS
CATEGORIA SUB 15 ani
1.SMILEY
2. UMBRELELE
3. FORCE 1

CATEGORIA PESTE 16 ani
1. 12 UMAN DOI
2. SCORPIONII
3. RACHETA

Text: Lucian Ionescu

Sport, sanatate

Reclama_Otoprint