oto-brailaEXTAZ ȘI AGONIE

De la începutul acestui sezon, CS Otopeni a arătat ca o pretendentă la locurile fruntașe din clasament. Ambiția antrenorului Viorel Ion, dar și valoarea individuală a jucătorilor au menținut echipa noastră permanent pe primele poziții. Returul a fost unul infernal, cu pași greșiți, dar și cu reveniri spectaculoase.
După victoria obținută la Slobozia, alb-albaștrii așteptau vizita unei alte pretendente la promovare, formația CF Brăila. Meciul în sine avea și aspectul unei vendette, ținând cont de întâlnirea cu scântei din tur, atunci când echipa noastră a fost răpusă, nu de adversarul de pe teren, ci de către arbitru. Meciul a fost unul spectaculos, tranșat de CS Otopeni încă din prima repriză prin golurile reușite de Prodan și Pălimaru. Băieții noștri au ratat o sumedenie de ocazii, iar golul înscris de oaspeți în prelungiri a lăsat aspectul unui scor nedrept.
După o pauză în care echipa a urcat în cantonament la Brașov, a urmat o partidă, tot acasă, în fața unei echipe doritoare de mulți ani să pătrundă pe prima scenă, Săgeata Năvodari. Meciul a fost unul ciudat. Deși a evoluat slab, echipa noastră a irosit o serie de ocazii, inclusiv o bară, în timp ce oaspeții au profitat de singura șansă oferită, au marcat și au plecat cu toate cele trei puncte de la Otopeni. Șocul înfrângerii care ne bara drumul către promovare a fost unul puternic. Dar nu atât de puternic încât CS Otopeni să se poată împiedica de puștii Sportului Studențesc. Meciul din Giulești a reprezentat un simplu galop de sănătate pentru otopenari, iar Pană, G.Ion, Pârvu și Pălimaru, în două rânduri, au semnat golurile unei victorii mai mult decât clare.

Text: Lucian Ionescu

Sport, sanatate

Reclama_Otoprint