La initiativa Primariei Otopeni prin  Silviu Constantin Gheorghe in calitate de primar , agentia Agresiv Media a demarat realizarea acestui proiect de amplasare puncte de informare locale numite infopointuri  in orasul Otopeni.

Proiectul a fost realizat in colaborare cu compania Tom Touch care a realizat componenta de soft a sistemelor.

Dorim sa facem cunoscuta prezenta acestora si modul in care locuitorii orasului pot accesa informatii de interes local  despre comunitate.

Infopointul central dotat cu sistem touchscreen a fost montat in centrul orasului, pe strada 23 August, in vecinatatea Primariei si furnizeaza informatii de interes local , harta orasului  si informatii despre activitatea primariei.

Alte 5 sisteme de informare locala, fara sistem touchscreen  au fost amplasate in urmatoarele locatii - DN1 ( in statia de autobuz) , str. Bisericii, str. Drumul Balotesti intersectie cu str. Fermei M,  str. Grivita intersectie cu str. Marin Sorescu ( urmeaza a fi montat dupa finalizarea lucrarilor de infrastructura),str. Drumul Odai intersectie cu str. Ion Creanga,  furnizeaza acees la  harta orasului si  indicatia “te afli aici”” ce te ghideaza imediat in zona in care te afli .

De asemenea in piata exista un sistem infopoint ce va contine harta pietei precum si o plasma ce va derula informatii importante pentru oras.

Toate sistemele infopoint montate functioneaza non stop.

Orasul