tudorel_dumitruFotbalul nu are timp să aştepte, iar vacanţele sunt întotdeauna extrem de scurte. La Otopeni, jucătorii vin şi pleacă în plină perioadă ex-competiţională. Pe data de 15 iulie a avut loc reunirea lotului în Otopeni, după care au fost prefectate două întâlniri amicale pentru testarea noilor achiziţii. Astfel, pe 13 iulie alb-albaştrii au  jucat în compania formaţiei CS Tunari, iar pe 16 iulie, la Mogoşoaia, vor disputa o partidă împotriva celor de la Turris Turnu Măgurele. Clasicul cantonament montan va fi unul lung, de trei săptămâni, va începe pe 20 iulie şi se va desfăşura la Braşov. Fotbaliştii din Otopeni aşteaptă cu nerăbdare şi data de 8 august atunci când va avea loc ţintarul care va stabili componenţa celor două serii ale ligii secunde.

Tudorel Dumitru: „Vrem între primele cinci”
-Cum caracterizezi sezonul trecut?
-Unul împărţit în două părţi distincte, cu un tur slab, dar cu un retur de excepţie. Important este că am fost în grafic.
-Se putea mai mult?
-Într-un anumit context, da. Fără inconstanţa din unele jocuri şi fără acele arbitraje vădit ostile, CS Otopeni era mai sus în clasament.
-Satisfacţii şi obiective?
-Avem satisfacţia că jucătorii care au plecat de la noi au ajuns în prima ligă, sau în străinătate, de unde denotă valoarea lotului. Încercăm să acoperim locurile rămase libere şi în sezonul următor să ne clasăm între primele cinci echipe.

Sport, sanatate

Reclama_Otoprint