C.S. Otopeni a abordat noua ediţie de campionat având un lot total remaniat, comparativ cu stagiunea precedentă. A plecat practic o întreagă echipă, 8 jucători evoluând acum pentru echipe din prima ligă, sau din străinătate. Astfel, nou veniţii Ghindeanu, Odoroabă, sau Lupu trebuiau să îi facă uitaţi pe Dumitrescu, Stana, Vătavu, Pârvu şi ceilalţi.
Primul examen a fost împotriva unei formaţii, Săgeata Navodari, cu mare dorinţă de revanşă, după ce a fost oprită din cursa către promovare chiar la Otopeni. A fost un meci de „care pe care”, în care fiecare echipă putea înclina balanţa în favoarea sa. În această partidă s-a demonstrat încă o dată că, cel puţin în meciurile de pe teren propriu, C.S. Otopeni este dependentă de Florin Manea.
A urmat o deplasare care mereu s-a dovedit a fi de coşmar, ilfovenii nereuşind până în momentul de faţă să revină cu vreun punct de la Dunarea Galaţi. Din păcate şi de această dată, echipa condusă de Tudorel Dumitru s-a întors înfrântă de pe malul Dunării, deşi a avut o repriză secundă foarte bună.
Partida următoare, cea cu Farul, devenea una decisivă, cel puţin prin prisma atmosferei din vestiar. Alb-albaştrii s-au mobilizat însă şi au reuşit un meci, pe cât de spectaculos, pe atât de eficace, Manea, Serediuc şi Neagoie devenind eroii unei partide în care nicio clipă nu s-a pus problema învingătorului.
Între meciurile de campionat, s-au interpus şi întâlnirile din Cupa României. În competiţia surprizelor, C.S. Otopeni s-a duelat cu două colege de serie eliminându-le pe F.C. Snagov şi pe Gloria Buzău.
Aşteptăm acum întâlnirea cu o prim-divizionară şi, de ce nu, o surpriză plăcută!

Sport, sanatate

Reclama_Otoprint