Lucian Băroiu - primul președinte de federație din Otopeni!

RPS 4354
Orașul nostru continuă să scrie istorie în cartea de aur a sportului românesc. Începând cu data de 20 ianuarie, Lucian Băroiu a devenit președintele Federației Române de Karate din România! Este pentru prima oară când un fost sportiv din Otopeni preia frâiele unei federații sportive. De menționat că la recentele alegeri de la FRK, Lucian Băroiu a candidat ca reprezentant al Clubului Sportiv Otopeni și a câștigat alegerile fără drept de apel, cu 52 de voturi pentru și 1 vot împotrivă!
„Este o onoare pentru mine să conduc Federația Română de Karate. Mi-am propus, printre altele, să scot acest sport din anonimat și să îl aduc în prim plan, să obținem performanțe sportive și să introducem karate-ul în programa școlară ca formă complementară la orele de sport. Mă simt mândru de faptul că sunt primul otopenar care va conduce o federație sportivă!”, a declarat Lucian Băroiu imediat după numirea în funcție.
Menționăm și faptul că fostul sportiv din Otopeni este multiplu campion european și mondial de karate și a primit distincția de maestru al sportului din partea Ministerului Tineretului și Sportului.

Text: Lucian Ionescu

Sport, sanatate

Reclama_Otoprint