RPS7997PERFORMANȚĂ!

Otopeniul, în primul an competițional, a câștigat medalia de Bronz la Campionatul Național de Baby Baschet masculin!
Campionatul Național de Baby Baschet masculin s-a desfășurat la Craiova în perioada 28 iunie 2014 - 05 iulie2014, unde echipa noastră s-a clasat pe locul 3 din 86 de echipe.
Președintele secției de baschet, domnul Cătălin Voiculescu, ne-a comunicat :
„Felicitări tuturor, începând cu cei mici și antrenorul, Vlad Jișcanu, continuând cu părinții care au înțeles că performanța în sport se face cu sacrificii, iar dacă câteodată eu unul sunt mai dur cu ei, nu o fac decât pentru a-i face să înțeleagă că sportul nu este o simplă recreere, este un mod de viață. Ei trebuie să respecte tot ce înseamnă acest sport începând cu antrenorii și continuând cu ei înșiși! Performanța obținută, de a învinge în finala mică finalista de anul trecut și una dintre cele mai mari școli de baschet din România, cei de la Laguna, este o performanță într-adevăr pentru copiii dumneavoastră și pentru antrenorul lor! Sper că o mare parte dintre ei să ajungă să fie baschetbaliști și să reprezinte orașul Otopeni la cel mai înalt nivel! Felicitări încă o dată tururor!!!”
Antrenorul de baschet Vlad Jișcanu ne-a comunicat:
„Cu ajutorul echipei și ascultând sfaturile noastre, Son Nicholas #20, a ajuns să fie selectat în primii 5 jucători ai țării la categoria lui de vârstă, performanța care pe mine și pe Cătălin Voiculescu ne bucură și pe care o felicităm, dar care îl obligă pe Nico să muncească de 10 ori mai mult decât a făcut-o până acum, pentru a rămâne în elita jucătorilor buni de baschet din țară…”

Lotul de Baby Baschet
care a câștigat locul 3
1. BĂLTARU ALEXANDRU
2. SON SASHA
3. SON NICHOLAS
4. MANOLACHE DANIEL
5. TONCIU OCTAVIAN
6. MANOLACHE THOMAS
7. NICĂ MIRCEA
8. ION DARIUS
9. DEMETRESCU CĂTĂLIN
10. PĂSĂRICĂ DAVID
11. GÎNJU CODRIN

Tot la Craiova în perioada 6 iulie 2014 - 12 iulie2014 s-a desfășurat Campionatul Național de Mini Baschet masculin, unde echipa C.S. OTOPENI s-a clasat pe locul 18 din 106 echipe.
La întoarcerea acasă, copiii au fost premiați și felicitați de către domnul Primar Gheorghe Silviu Constantin și președintele clubului C.S. OTOPENI, domnul Stoica Nicușor, fără ajutorul lor munca jucătorilor și a antrenorilor nu ar fi fost posibilă.

Echipa Info Otopeni

Sport, sanatate

Reclama_Otoprint